Wysłany: Sob Lut 11, 2012 15:03 [R75] zderzak od MG ZT
Chciałem się porazić czy zamontowanie zderzaka od MG ZT do mojego rovera będzie wiochą?
Pozbył bym się też znaczka z przodu. Chciałbym żeby efekt był taki:
Czy to dobry pomysł?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 15:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak dla mnie wiocha. zderzak od w stylu tuning a reszta z wnętrzem w szczególności retro. Według mnie jak chcesz zmienić zderzak to pasowało by wywalić chromy i drewno z wnętrza.
co w tym takiego tjuningowego ? grill trochę w stylu x-type(siatka) a poza tym zwykły zderzak ino bardziej agresywnie wyglądający,
też założyłem taki temat pare m-cy temu i myślę ze wiele się nie zmieniło i wiekszość będzie to uważać za profanacje i wieś i w ogóle , ale jak dla mnie wcale to źle nie wygląda , jak to mówią o gustach się nie dyskutuje jak tobie się podoba to zakładaj i będziesz się cieszył każdego dnia spoglądając na niego (albo i nie) , ja porzuciłem pomysł z powodów finansowych ale najprawdopodobniej powrócę do tematu
A ja jestem jak najbardziej za. Tylko jak już zakładać taki zderzak to musisz tylna listwę chromowana dać pod kolor auta, żeby przód i tył jakoś się zgrał.
Nie chodzi o profanacje ale dukat11 ma racje. W ZT idzie w parze z brakiem chromów i dużymi kołami i wygląda to jednak inaczej. Założysz zderzak od ZT a reszta będzie z innej epoki. Miałem takiego 75 po lifcie z zderzakiem od MG. Jak stał przodem to agresor - bojowo wyglądał a z boku już brak było jakiegoś zgrania pomimo, że felgi miał ciekawe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum