Wysłany: Sro Lut 08, 2012 18:39 [MGF] Prośba o opinie przed zakupem
Witam szanownych forumowiczów!
Nie sądziłem, że kiedykolwiek do tego dojdzie, ale oto jestem, poszukujący fajnego i zgrabnego autka (już) tylko dla siebie
Sytuacja specyficzna, bo zależy mi nie na kupnie, a zamianie aktualnego Mondeo '03 na MGF'a, a spodobała mi się jego bryła nieprzeciętnie! Pytanie więc mam takie - czy ktoś rozpoznaje któryś z tych egzemplarzy?
Będę się w sumie wybierać jutro oglądać tego z pierwszego linka, ale może ktoś coś doda od siebie? No i może sugestie, co sprawdzić na szybko?
Pozdrawiam serdecznie
J.
[ Dodano: Sro Lut 08, 2012 18:39 ]
MGF'a z Otomoto dziś widziałem, blachy są zdrowe, dach cały, jest windshot. W przednich lampach xenony, zawieszenie też równe! Autko blacharsko naprawdę godne polecenia, jest tylko jedno "ale" odnośnie silnika - płyn chłodniczy zamarznięty!!! Także auto zdyskwalifikowane...
Ostatnio zmieniony przez Jawe83 Pon Lut 06, 2012 13:28, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 18:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum