Wysłany: Sro Lut 15, 2012 19:44 [MG ZR 1.8 160km] Proszę o pomoc i opinie w sprawie zakupu
Witam, forumowiczów, przymierzam się do zakupu mg zr 1.8 160k, czytam i czytam opinie o aucie, i co chwila zdanie mi sie zmienia, czy te silniki i cala ta sprawa z głowica wystepuje naprawde u kazdego posiadacza mg zr'a 160k??. N "alledrogo" jest jedna sztuka, ktore mnie interesuje, co Wy o tym myslicie, prosze o pomoc w sprawie.
[ Dodano: Sro Lut 15, 2012 19:44 ]
orientuje się ktoś ile przebiegu wytrzymuja te silniki? oplaca sie kupowac mg z przebiegiem 136tysk o ile jest prawdziwy?????
Ostatnio zmieniony przez szoso Pią Lut 17, 2012 07:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 19:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przyjedz na spota w wawie, to poogladasz, zobaczysz rozne auta i pogadasz z wlascicielami.
Zle sformuowane pytanie, czy sie oplaca, bo auto to zla lokata kapitalu, skarbonka z ktorej nigdy nie wyjmiesz
Sa tacy co robia HGF kilka razy i sa tacy co nie robili nigdy, zalezy od wielu rzeczy, jak kto jezdzil, jak zdrowy silnik, na jakim oleju itp itd...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 01:23
Albo wyjatkowo niekorzystne fotografie albo nie wiem ale to auto jak dla mnie wyglada wyjatkowo niechlujnie - spojrz na wnetrze i spojrz na komore silnika. Chcesz zobaczyc moj z 2002? Mam 100 tys. przebiegu i auto wyglada jak nowe.
Dziadostwo i tyle to auto. Oglądałem, jeździłem nim. Tak na start trzeba dołożyć do niego ok 4000pln + rozrząd. Gostek sprzedaje go rok ponad już i jest mega uparty na cenę. Poprosić o fotki silnika i sprawdzić czy nadal ma dziwny zielony korek wyrównawczego, czy ma nadal wodę zamiast płynu w chłodnicy i czy jak sie zakluczysz w aucie to potem z niego wysiądziesz bez wybijania szyb. Jeden plus to nie jeździł nim szybko bo jak go przewiozłem to się wystraszył jaki to potwór
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Dzieki za opinie, byly pomocne, wybiore sie na jakiegos spota to popytam i poogladam, mam nadzieje, chyba zakup mg od kogos z forum to najlepsze rozwiazanie dla mnie, jeszcze raz wszystkim dzieki.
Pozdro.
[ Dodano: Czw Lut 16, 2012 20:50 ]
A orientuje się ktoś czy opisywane były te samochody
Skup sie na IDT lub VVC - 1.4 to stanowczo za malo... Bedzie niedosyt od razu. W vvc masz jeszcze bardzo dobry hamulec, fajny zawias i fajna przekladnie kierownicza. Naprawde warto poczekac. IDT - ekonomia. Szukalbym tych 2 modeli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum