Wysłany: Nie Mar 27, 2016 12:20 [416si] problem z odpaleniem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam mam problem z odpalenie swojego roverka i myślę że przyczyną jest właśnie guma która powinna się z czymś łączy i właśnie tu zaczyna się moje pytanie gdzie to powinno iść lub z czym sie łączyć. czy może to być powodem braku palenia . W załączniku dodaje zdjęcia o co konkretnie mi chodzi . Jako ze jestem świerzakiem prosiłbym o zdjęcia lub dobre wytłumaczenie Z góry dziękuję za pomoc i przy okazji życzę spokojnych rodzinnych i przed wszystkim wesołych świąt. Pozdrawiam Mati
na paliwie powinien odpalić bez problemów. skoro płyn chłodzenia nie cieknie to ten przewód gumowy dostarcza lpg do wtryskiwaczy.... której generacji masz lpg??
dość grube to podciśnienie:) ale bez prowadzenia jałowej rozmowy faktycznie podjedz do gazownika jak kolega wyżej zauważył.
[ Dodano: Pon Mar 28, 2016 18:50 ]
swoja drogą jak podjedziesz do gazownika a on zobaczy holendra KOLTEC NECAM bo taki chyba masz ( nie widzę góry rozdzielacza) to pewnie ci podziękuje:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum