Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1999
hoi
czy istnieje możliwość dograć/do programować 2giego pilota do centralki alarmu? lub czy można skopiować z głównego pamięć i wrzucić na dodatkowego pilota?
pilot Valeo, MPT 1340
która metoda będzie łatwiejsza?
mam speca od tego, ale ma problem ze zgraniem pamięci z pilota, moduł jest motoroli ale nie może się skomunikować/ nie wiem co zrobić ale mówi, że jest inaczej niż w przypadku innych pilotów...
czy może trzeba przechwycić sygnał z pilota głównego?
oczywiście interesują mnie porady wszystkie przód T4 no chyba, że to ostateczność...
_________________ Rover 600 2.0 SDi 99'
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 18:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 10:48
Niestety wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że jedyną opcją jest T4... nikt do tej pory nie rozgryzł tego alarmu i żaden sprzęt tego nie che pogryźć. Jeśli twój spec rozgryzie to będzie to przełom
hmm, no to dzwonie i mu zapodam temat - on jest magikiem/ robi wiele rzeczy dla idei więc mam nadzieję, że nie spocznie, na razie chciał z mojego pilota wyciągnąć wszystko i wrzucić na 2giego, ale nie poszło, teraz będzie prawdopodobnie łapał sygnał z 2giego i dogra go do centralki, generalnie 2gi pilot jest dla mojej 2giej połówki więc na pewno nie odpuszczę
na T4 dopiero jako ostateczność, więc łatwo się nie poddam
Siema chłopaki jak by miał ktoś problem z kluczykami pilotami bądz z immo to polecam pewnego pana z Piaseczna pod Warszawą to jego nr. 886-248-973. Polecam zgubiłem kluczyk którym odpalałem auto i był problem bo ani czarny zapasowy ani czerwony mi nie pomogły. Poprostu się rozprogramowały ale po skontaktowaniu sie z tym gościem problemu już nie mam. Pozdrawiam
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 10:58
To nie jest pilot a cały zestaw (pilot + centalka) jedyne czym się różni od innych podobnych aukcji to to że będziesz miał instrukcję podłączenia do konkretnego modelu auta no i na innych aukcjach kupisz taniej ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum