Wysłany: Sro Lut 15, 2012 20:01 [R200 1.4 99r] problem z przednia szyba
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
siema wszystkim klubowiczom. mam pytanko, mianowicie: czy przednia szybe od Hondy Concerto uzywana oczywiscie moge bez problemu zalozyc do mojego Roverka 200?? rocznik roverka 1999 a hondy 90-94. czytalem ze niby jest taka sama rozmiarem ale duzy problem jest z uszczelka i ponoc tego nikt nie zrobi. ratuje mnie tylko nowa?? prosze o odpowiedzi. POZZDRO
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 20:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szyby w R200/25 posiadają wokół szyby metalową ramkę która niestety zazwyczaj niszczy się przy wycinaniu i szyba nie nadaje się do osadzenia. No chyba, że masz magików od szyb.
Współpracuje z kilkoma firmami od szyb i niestety żadna nie podejmuje sie montażu używek do R200 / 25 Tylko nowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum