Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 17:39 [R45] klocki hamulcowe
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam!!! Kupiłem okazyjnie klocki hamulcowe do mojego R45( w zasadzie nie są mi jeszcze potrzebne ale cena była taka że żal było nie kupić) i przed ewentualnym montażem chciałem się jednak upewnić co do nich . Na pudełku jest napis UNIPART i nr GBP 90325 . Mam nadzieję że nie powstały w CHRL - poniżej wklejam zdjęcie.
pozdr.
_________________ marek501
Ostatnio zmieniony przez marek501 Sro Maj 08, 2013 17:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 17:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 7 razy Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 67 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 23:36
Widzę że koledze udało się dostać oryginały - nie wiem jak z jakością, ale ja zakupiłem do mojego rovera 400 klocki brembo w bardzo atrakcyjnej cenie (50zł) i jak narazie nie ma na co narzekać;-)
Owszem, jest. Niemniej, nie są to tarcze przeznaczone na rynek aftermarket czyt. do kupienia w sklepie. Z tego co mi wiadomo, one cisną tylko i wyłącznie na taśmy montażowe do fabryk samochodów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum