Wysłany: Nie Lut 19, 2012 13:56 Uprawnienia SEP.
Do egzaminu SEP, który mam zdawać na początku marca, pracodawca dopisał mi pomiary elektryczne.Nigdy wcześniej nie musiałem się zajmować tym zagadnieniem ani praktycznie
ani teoretycznie.Chciałbym się nieco podszkolić w tym zagadnieniu, ale na necie znajduję
tylko stare i nie aktualne informacje z tym związane.Chodzi mi tylko o wiadomości podstawowe, potrzebne do zdania egzaminu typu E, tylko żeby były w miarę aktualne.
Z góry dziękuje za ewentualne podpowiedzi.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 13:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Potrzebne i aktualne zagadnienia do zdania egzaminu, znajdziesz w miejscowym ośrodku SEP w którym zamierzasz zdawać egzamin. Najlepiej udaj się tam wcześniej zaopatrzysz się w odpowiednie i aktualne materiały.
Ja zdawałem w ubiegłym roku w Katowicach na E,D+pomiary i wszystko co potrzebne zaopatrzyłem się w oddziale SEP.
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Ja ze swojej strony polecam książkę:
Władysław Orlik - Egzamin kwalifikacyjny elektryka w pytaniach i odpowiedziach
Przyda się do zdania egzaminu z zakresu eksploatacji, polecam ją również wszystkim, którzy chcieliby wiedzieć o gniazdkach więcej niż przeciętny kowalski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum