Wysłany: Czw Mar 01, 2012 23:47 [ROVER 416 Si] Radio i zapalniczka nie działa
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam serdecznie. Jestem tu nowy, wiec proszę o trochę wyrozumiałości. Mam pewien problem i zastanawiam się jak go rozwiązać. Mianowicie nie działa mi radio i zapalniczka. Wyczytałem na forum że może to być wina bezpiecznika (oto link: http://forum.roverki.eu/v...zie+zapalniczki ), ale jak już wcześniej pisali, jest on odpowiedzialny również za zegar, który u mnie działa. W radio jest prąd, bo podświetla mi przycisk "power", lecz po jego wciśnięciu nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Mar 02, 2012 00:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 23:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 17:10
Problem tkwił w bezpieczniku pod kierownicą. Numer 23 15A nie był na swoim miejscu. Wystarczyło go wpiąć o jedno miejsce w lewo Tak czy inaczej, dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum