Wysłany: Wto Mar 13, 2012 11:02 Chciałbym kupić silnik NISSANA, proszę o uwagi
Witam
Proszę o uwagi do stanu silnika z tego zdjęcia, na pierwszy żut oka widać mokrą uszczelkę pokrywy zaworów
poniżej jest lepsze zdjęcie niż w linku
http://archiwumallegro.pl...1293287182.html
nie jest to co prawda MG, ale każda wskazówka będzie cenna.
pozdr.
Ostatnio zmieniony przez MelGibson Pią Mar 16, 2012 23:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 11:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 15:56
A co można ze zdjęcia zobaczyć - NIC - nawet jak parch - trochę benzynki - kompresor i już wygląda jak nówka - po pierwsze to zobaczyć jak to pracuje - miałem kilka japończyków z lat 90tych - silniki pracują jak zegareczek, bez wibracji. Obawiam się będzie trzeba się pofatygować na miejsce.
Szukam kogoś ze Skarżyska Kamiennej lub okolicy kto by posłuchał jak chodzi motor. Mi jest trochę ciężko się wyrwać taki kawałek drogi - moja latorośl zaczyna chodzić, i jest strasznie zajmujący. Będę wdzięczny za pomoc. Kontakt na pw
[ Dodano: Pon Mar 26, 2012 12:44 ]
może jednak znalazła by się dobra dusza która by rzuciła okiem i posłuchała pracę tego silnika ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum