Wysłany: Pią Mar 09, 2012 19:33 [214] jaka częstotliwośc pilota?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam!
mam pytanie na jakiej częstotliwości pracuje pilot od rovera 200? bo przeglądając allegro natknąłem się na coś takiego http://allegro.pl/pilot-s...2194873742.html ale nie wiem czy będzie to działać?! jeśli tak to byłby to bardzo za*****ty sposób na dorobienie taniej kopi pilota, ale pewnie za tanio aby było to możliwe...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 74 Skąd: Knurów
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 13:57
mnie partyzantka z pilotem wyniosła trzy stówki.
Partyzantka dlatego, że mam wstawiony nowy sterownik i dwa nowe piloty marki Proxima. Wszystko zostało podłączone do fabrycznej instalacji alarmowej i działa bez zarzutu.
Niewiele jest warsztatów podejmujących się takich akcji, na pewno jest taki w Gliwicach. Tu gdzieś na forum kiedyś była pozytywna opinia o firmie DAN - AUTOSYSTEMY z Gliwic, tam trafiłem i pozytywną opinię podtrzymuję.
Okazało się że Streetwise ma jednak troche inną instalacje niż 25tka i panowie z warsztatu sie musieli trochę napocić, żeby to wszystko ze soba zgrać, ale udało sie i ja jestem zadowolony.
Jesli kogoś nie razi to, ze nie będzie miał markowego pilota to polecam takie własnie rozwiązanie, mona się obyć bez T4 i też jest ok:)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 74 Skąd: Knurów
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 17:35
immobilisera pozbył sie juz poprzedni własciciel, ale jak rozmawialem z panami w warsztacie to tez nie jest duzy problem. Twierdzili, ze poradziliby sobie i z tym i myslę ze nie sciemniali:)
ciesze się ze dorobiłem od razu jak kupiłem R zapasowy kluczyk bo dzisiaj mnie bardzo zdziwił wjechałem sobie tyłem na kanał potem chcę wejść do r a on sam się zamknął a kluczyki w środku miał ktoś już taka przygodę aby sam Roverek się zamknął?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum