Witam, poszukuję jakichkolwiek informacji na tematTEJ coupety. Najbardziej zależy mi na informacji, w jakim stanie jest buda, czy nie była bita, i w jakiej kondycji jest powłoka lakieru. Oczywiście byłoby dobrze jakby wszystko byłoby ok Chcę kupić ten egzemplarz, jako dawcę dla mojej copety turbo. Tamta niestety zakończyła swój żywot i sama karoseria w najbliższym czasie idzie na złom. A całą resztę będę miał zamiar przełożyć do nowej karoserii.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 09:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
już na zdjęciach widać że prawy przedni błotnik uderzony, na masce dziwne przetłoczenie, poza tym widać (po myciu) że lakier trochę zmęczony, może polerka "ożywiłaby" kolor
Tak, to widziałem, zderzak, przód jak i tył, pójdzie od mojego, błotnik również. To przetłoczenie na masce to standard w coupetach Jeszcze to co ja widzę, to że to jest modelowo 93 rok, z racji kierownicy. Najbardziej bym się cieszył, jakby ktoś ten samochód kiedyś widział na własne oczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum