Wysłany: Pią Mar 23, 2012 10:43 [R25 1.4 16v 2001 r] Komunikat HI LO 2 - co oznacza?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
Cześć!
Rok temu kupiłam roverka 25, 1.4 16v. W zasadzie zaraz z mężem zauważyliśmy, że wymiennie z ilością przejechanych kilometrów pojawia się komunikat HI LO 2. Czasami, wartość kilometrów się w ogóle nie pokazuje tylko caluski dzień jest ten komunikat.
Dodam, że przewertowalismy cała ksiązke serwisowa, instrukcje i tak dalej i nigdzie nie trafiliśmy choćby na trop tajemniczego komunikatu. Ba! Nawet mój szwagier- wieloletni mechanik oraz brat męża- członek klubu i właściciel tylko i wyłacznie roverków...rozkładaja ręce. Komunikat zupełnie nie wpływa na komfort jazdy ani na prace silnika- roverkiem się po prostu płynie. Ciekawość jednak po roku już zżera
Czy ktoś spotkał się z takim komuniakatem?
Pozdrawiam!
Patrycja
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 10:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mamy manuala ale nie wiem jaka przeszłość ma roverek.
Wie ktoś może czy były montowane automaty w tych roverkach i czy biegi w takich wersjach wyświetlają się własnie w miejscu przebiegu kilometrów na desce rozdzielczej ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum