Wysłany: Sro Mar 28, 2012 17:01 [R75] Pompa webasto
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam mam pytanie, otóz rozwaliła mi się pompa od webasto przy zbiorniku paliwa. Auto musi jeździć a pompy dostać w mojej okolicy nie idzie (Szamotuły), czy mogę zatkać wężyk doprowadzający tam paliwo i poprostu narazie jeździć bez czy niestety auto jest uziemione?? Pytanie drugie czy istnieje zamiennik może od innego modelu?? Z góry dzięki za odpowiedz.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 28, 2012 17:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak ci się zapsuła?
Możesz zaslepić wężyk od pompki, nic nie szkodzi. Piec tylko nie będzie się uruchamiał. Na pracę silnika nie wpływa to negatywnie.
Na allegro jest pompek od webasto mnustwo.
http://allegro.pl/pompka-...2190151822.html
Tak będzie działać
Musi być do pieca Webasto Thermo Top 5kW
U mnie też cała pompka jest zardzewiała, sam się zdziwiłem, że aż tak mocno. Dwa sezony temu, wyglądała normalnie. Pewnie teraz muszę czakać się sama rozpadnie.
Jak widać nasze organizmy dają radę z solą ANWIL-owską ale pompka nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum