A swoją drogą...
Jakbym nie miał co z kasa zrobić, to akurat by mi się taki przydał.
Ostatnio sporo jeżdżę po naprawdę wiejskich drogach, aż żal Roverka, a uroki cabrio, po jeżdżeniu 216 Tomiego i pożyczonym Volvo C70 - mniam...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
jest piękny kocham go z dachem i bez . Jazda nim jak dla mnie bezcenny . Szkoda tylko ze poza zasięgiem mojego portfela . Ale jak wygram w totka to Evoque będzie pierwszą rzeczą jaką kupie .
Prawdziwe terenówki Land Rovera są na wymarciu , wyginą w procesie udziwniania i upiększania.Nie do tego Land został stworzony.Świeć Panie nad niezniszczalnym Defenderem
Z niezniszczalnym... Hm... Buda tak, mechanicznie już tak cudownie nie jest.
Ale przecież on ciągle żyje...
O ile pamiętam to jak próbowali go wycofać z produkcji to zrobiły się zapisy na 3 lata i wycofali się z pomysłu.
Z resztą... Teraz prawa mają Hindusi, a oni nie produkują aut krócej niż 40 lat - prawa kupili chyba 2 lata temu, więc jeszcze przynajmniej 38 lat zostało.
maniaq napisał/a:
w PL smiesznie by wygladalo ale jak ktos ma $ to czemu nie trzeba miec fantazje
I... A ja naprawdę, jakbym miał tyle kasy, to bym się zastanawiał.
Dla frajdy jazdy cabrio bez myślenia o tym, że zostawię wydech albo co innego na pierwszej dziurze.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie wiem o co wam chodzi przecież LR nazywa go terenowym coupe/coupe-cabrio więc wymiary i reszta jest jak w coupe a zawiecha i napędy do terenu. Moim zdaniem jedno z najładniejszych aut ostatnich lat i do tego mega uniwersalne teren szosa bezdroża wszędzie bryknie.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum