Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam. Nie działają mi światła przednie przeciwmgłowe. Myślałem, że to żarówki ale na nowych też nie świecą. Po naciśnięciu przycisku tych świateł przycisk świeci się na zielono, ale na desce rozdzielczej nic nie pokazuje. Czy ktoś wie co może być z nimi nie tak?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 18:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1) powinna byc za konsola srodkowa, przy zapalniczce (od tylu zapalniczki) taka podwojna wtyczka, na wsowce od zaroweczki podswietlajacej zapalniczke powinna byc zalozona taka 2ga odnoga, jesli fabryczna instalacja halogenow to tam brane jest zasilanie min.
2) sprawdz czy masz mase poprawnie podlaczona z instalacji od halogenow - powinna byc podlaczona przy aku do pasa przedniego
u mnie wystapily 2x identyczne objawy, czyli kontrolka na gizikku sie pali, a swiatla fizycznie nie - i w obu wypadkach sprawca problemu byl jeden z w/w punktow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum