Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 09:41 [620SDI] Problem z odkręceniem rozrusznika
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witajcie!
Mam mały problem, nie mogę odkręcić rozrusznika, udało mi się odkręcić większą część tego rozrusznika ale nadal mi została ta częśc przy skrzyni. Odkręciłem jedna śrubę kluczem 19 ale mimo to nie ruszy się na milimetr, czy gdzieś jeszcze jest jakaś śruba?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 09:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego neon_4u, rozrusznik trzyma się na 2ch śrubach, jedna duża na 19ke z przodu, 2ga z tyłu od strony silnika na klucz bodajże 15. Jak odegniesz na bok wąż z przepływką itd. to będzie łatwiej rękę i klucz wsadzić.
niestety nie, jedna śruba z przodu - 2ga z tyłu (w takiej samej płaszczyźnie jak ta 1wsza, tylko przykręcana z 2giej strony), trzeba wsadzić łapkę żeby wyczuć, lub mocno się nachylić
)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum