Jako, że dużo doradzam na forum i ludzie proszą o linki do allegro, postanowilem założyć ten temat. Mam nadzieje ze admin przyklei ten temat bo moze on byc przydatny dla wielu osob.
Bardzo duzo przeglądam allegro, natykam sie na okazje nie tylko cenowe, ale takze jakosciowe. Czest na allegro pojawiaja się rodzynki, czyli rzeczy ktore są w przystępnej cenie ale są bardzo zadkie. Jak bede mial czas to bede opisywal a jak nie to tylko same linki.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 175 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 14:17
swietny temat moim zdaniem ....
jak tylko sie troche odkuje z kasa to na nastepnym miesiacu bede myslal o kompletowaniu audio to mojego autka ...
mysle ze z zalozycielem tematu sie zaprzyjaznie
Wszystko fajnie tylko zaden z tych klockow nie jest w jakiejs rewelacyjnej cenie, smiem powiedziec ze te ceny są normalne albo ciut powyzej normy. Aczkolwiek czesc klockow fajna.
[ Dodano: Czw Lut 26, 2009 22:54 ] http://allegro.pl/item568...lny_zestaw.html - warto dla samego glosnika to hertz es200 skrzynke i wzmak mozna sprzedac na allegro za 20 zl ewentualnie mozna kupic od goscia sam glosnik za 80-90 zl
AndrewS, przecież o to chodzi w 'okazjach' sprzętu używanego, że nie trwają wiecznie
michone albo ktoś inny, dlaczego nagle nowe radyjka tak nagle skoczyły do góry, np cde-101 o 150zł w ciągu 2 tygodni Przecież waluty są w miarę stabilne od miesiąca
naprawde jest sens przyklejania tego watku zeby tu byly tez fotki tych artykułów to rozumiem, ale linki przeciez staja sie szybko nieaktualne
Dodaj ankiete to sie zobaczy czy jest potrzebny. Na innych forach swietnie sobie radza takie watki...
[ Dodano: Sro Mar 04, 2009 23:49 ]
Cytat:
michone albo ktoś inny, dlaczego nagle nowe radyjka tak nagle skoczyły do góry, np cde-101 o 150zł w ciągu 2 tygodni Przecież waluty są w miarę stabilne od miesiąca
sprawa jest prosta, alpine wyposcilo nowy model w celu wyrobienia mu marki dala niska cene. Następnie promocje sie pokonczyly i ceny poszly w gore. Czesto gesto Ci co sprzedaja na allegro biora sprzet z promocji w MM itp kupuja duza ilosc a pozniej sprzedaja
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
ciezka sprawa z mocna i tania czterokanalowka. Latwiej i lepiej dobrac jakies dwa tansze wzmaki. +- 300-400 zl za komplet mozna zlapac A jednoczesnie wieksze mozliwosci daje takie rozwiazanie.
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
[ Dodano: Pią Mar 06, 2009 15:41 ] michone powiedz mi na czym polega ten fenoment wzmacniaczy marki u-dimension ? obojętnie czy jr czy glow...
(jeżeli oczywiście go słuchałeś, a zakładam, że tak.
[ Dodano: Pią Mar 06, 2009 15:41 ] michone powiedz mi na czym polega ten fenoment wzmacniaczy marki u-dimension ? obojętnie czy jr czy glow...
(jeżeli oczywiście go słuchałeś, a zakładam, że tak.
nie wiem w czym fenomen serii glow nie slyszalem ale jr.4300 ktory zasila w mostku IT mds08 i na przodzie rainbow csx slyszalem i mnia sie podobal zadziorny chlopak z niego
Hmm bo tak jak na kazdym forum przyszedł czas na zestawy PB, Heli DB i Juniora.
Pamietasz czasy pewnego nagłego fenomenu - carpower ? tez było do czasu , albo kiedyś Hertz, itd itd..
Jak myślisz optymalny wzmacniacz na przody ESK
Mostkowany Junior ?
Bo tak się zastanawiałem czy czasem nie zmienić na ESK i zapodać mu tylko na przodach zmostkowanego Juniora to by było po ok 150-170 w na strone na przody - jak myślisz ?
Czy nie zmieniać esk na hsk ? czy różnicy może nie być ?
co do helixow nie jest z tym tak do konca bo wczesniej bylu helix blue 62 mkII i 62 . Co do carpowera np hpb 602 - to po testach jak sie okazalo ze ma faktycznie 200w i gra calkiem przyjemnie to sie zrobil hitem. Juz nie jest a dlaczego zobacz na cene na allegro ja pamietam jak po 190zl byly nówki .
co do hertzy to hsk to juz gra fajnie napewno lepiej od esk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum