Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 15:50 Bliskie spotkanie z MG 6.
Dziś na zakupach miałem okazje zobaczyć MG 6, powiem szczerze że auto nie robi wrażanie, wygląda słabo nie wyróżnia się wcale z pośród innych samochodów. Dodaje kilka fotek:
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 15:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To co od razu rzuca się w oczy to wszędzie plastik i to ten tandetny.
Tego się najbardziej obawiałem po przejęciu marki, że zrobią z tego autko na rynek azjatycki.
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 12:24
Mi się to auto w ogóle nie podoba.
Przedni zderzak może jest w jakiś sposób "agresywny" ale lampy to jakiś twór w ogóle nie pasujący do zderzaka. Tył jest wg. zbyt wysoki, co przy tych kołach wygląda co najmniej śmiesznie.
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
Pawkaz, Faktycznie trochę przypomina lagunę tą nową mi też przypomina trochę mazdę 6 nową i forda mondeo nie wiem czemu ale tak jakoś te wszystkie auta teraz wyglądają bezpłciowo. W BTCC sobie nawet dobrze radzi to autko więc może nie jest aż takie złe, aczkolwiek już widziałem używane roczne na sprzedaż za 11 tysięcy..
Tylko w BCC z tego auta to nawet karoseria jest inna
Imho nie porywa, choc na zywo nie widzialem, mniejsze propozycje wygladaly lepiej. Choc ostatni concept z chinskich targow tez mnie nie powalil, tym bardziej ze to koncpet
Chce to zobaczyc na zywo, usiasc, podotykac , poczuc jak sie w nim siedzi , moze jezdzi, ale to do UK musialbym sie chyba wybrac
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To co od razu rzuca się w oczy to wszędzie plastik i to ten tandetny.
Tego się najbardziej obawiałem po przejęciu marki, że zrobią z tego autko na rynek azjatycki.
Auto wcale nie jest tandetnie wykonane... tandetniejszy jest w środku "Fredek" mk1
Średnio wykończona jest jedynie przestrzeń bagażowa.
[ Dodano: Sro Maj 09, 2012 12:24 ]
Remigiusz napisał/a:
Ciekawe co z części do nas pasuje
Silnik 1.8 i 1.8 turbo
[ Dodano: Sro Maj 09, 2012 12:26 ]
Generalnie auto jest na skróconej płycie podłogowej 75-ki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum