Po prawie 1,5 roku używania 200, postanowiłem się przesiąść do większego autka, wybór oczywiście padł na 45
Mój egzemplarz to:
Rover 45 2.0 iTD
Rok produkcji 2003
od 2010 zarejestrowany w Polsce
przebieg na liczniku pokazuję 144000
wyposażenie:
- 4 x AirBag
- ABS
- wsp. kierownicy
- klimatyzacja manualna
- 4 x elektryczne szyby
- elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka
- centralny zamek (sterowany pilotem)
- autoalarm
- immobiliser
- skórzana tapicerka
- podgrzewane przednie fotele ( nie działają )
- radio CD sterowane z kierownicy
- czujniki parkowania tylne
- pakiet chrom (listwy, klamki i lusterka zewnętrzne)
Jak na razie jestem bardzo zadowolony, pewne mankamenty są, ale mam nadzieję, że sukcesywnie uda mi się ich pozbyć, a następnie wprowadzić kilka przeróbek
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 20:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pocieszę Cię iż Twoja kierownica wskazuje około 200k ładny całkiem, jakieś alu mu zapodaj .
takie tam gdybanie odnośnie przebiegów po wyglądzie kierownicy albo mieszka..
bzdura i jeszcze raz bzdura, zależy od tego jak był używany, aczkolwiek 11 letni dizel to raczej mało wątpliwe swoją drogą
bezawaryjności i tak jak bocian mówi, jakieś fajne aluski i będzie jeszcze lepiej!
ja też nie wierzę w ten przebieg, ale co zrobić najważniejsze, żeby nic poważnego się nie działo . A kierownicę i tak chcę zmienić na skórzaną. Po przejechaniu 800 kilometrów Roverek bardzo miło mnie zaskoczył, w cyklu mieszanym zużycie paliwa wyszło mi 5,7. Alusy przełożyłem z mojej 200, już doszły alu-ramki, może jeszcze przed świętami uda mi się założyć to pochwalę się rezultatem.
na razie takie zostaną, może kiedyś w przyszłości wymieni się na inne.
[ Dodano: Wto Maj 27, 2014 22:19 ]
Po prawie miesiącu w końcu udało mi się znaleźć czas na założenie aluramek, przynajmniej na zegary zostały jeszcze na nawiew pewnie będą musiały poczekać kolejny miesiąc. Miałem trochę z nimi problem i wydaję mi się, że powinny być bardziej spasowane no ale i tak jestem zadowolony z efektu. Przy okazji wymieniłem jedną żaróweczkę i teraz już wszystko ładnie świeci
Wczoraj Remigiusz wgrał mi mapki do mojego Roverka. Co prawda jeszcze wiele nie przejeździłem, ale już mogę powiedzieć, że samochodzik odżył i dużo przyjemniej się teraz jeździ Teraz czeka mnie jeszcze wymiana wtrysków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum