Witam. Posiadam moją "bestię" od ponad 5 lat. Jestem z niej naprawdę zadowolony, w przeciągu całej mojej eksploatacji auto nigdy mnie nie zawiodło, oprócz sytuacji gdy zalałem przepływkę. Rovciu jest napędzany 2 litrowym dieslem, jeśli chodzi o wyposażenie jest to chyba standardem tej wersji tzn, pół skóra (a raczej derma ), klimatyzacja, 4x el.szyby, el. lusterka, wspomaganie kierownicy, czujniki parkowania, seryjne radio z CD, ABS, halogeny itd.
W aucie zmieniono:
-lampy tył
-lewarek zmiany biegów
-przód xenon
-przyciemnione szyby
-usunięte relingi
Chciałbym w tym roku dołożyć trochę koników.
Pochwalę się zdjęciami:
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 21, 2015 18:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sie 2010 Posty: 153 Skąd: Klucze
Wysłany: Czw Sty 22, 2015 18:39
Miałem okazję go widzieć na spocie w Olkuszu i całkiem nieźle się prezentował. Życzę powodzenia w kolejnych modach i mam nadzieje że jeszcze nie raz się spotkamy i pogadamy dłużej o twojej bestii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum