Wysłany: Nie Maj 13, 2012 05:22 Wszystkiego Najlepszego pogromco wyscigów :) - Raptile !
Wszystkiego najlepszego nasza żabcio kochana, żeby ci ten SDI mniej kopcił, mniej spalał, i żebyś miał w nim swoje wymarzone kucyki żeby ci służył jak najdłużej ! ( tylko już go nie rozbijaj )
100 Lat ! 100 Lat !
_________________ Poprostu Brychu
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 05:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Żabolku nasz ukochany, wszystkiego najlepszego!
Zdrówka, miłości i bezawaryjności bolida No i żeby foszki Cię nie opuszczały, bo jesteś z tym uroczy
Twoje zdrówko!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No Żabuś... mam nadzieje, że Twoja data urodzin nie wypadła w piątek... bo to mógłby być ten pechowy 13-ty
A tak na poważnie, życzę Ci zdrowia dużo przede wszystkim, pociechy z Beatki i spełnienia marzeń
Oczywiście nie może zabraknąć życzeń samochodowych, więc mam nadzieję, że spełni się Twój sen o wygranej na torze w Radomiu, na Rajdzie Huboszy i zgarniesz całą pulę nagród
Pieniędzy też Ci dużo życzę, żebyś miał co wkładać w R220 SDi.
Tych upragnionych map Ci życzę, bezawaryjności.
Żebyś założył własną firmę transportową i zaczął o małego kateringu na przesyłkach kurierskich kończąc. RaptileSpeed Trans - cała flota Rover/MG
No i żebyś w końcu zanabył drogą kupna, to wymarzone ZT lub ZT-T.
Niebawem przecież rodzinka Ci się powiększy, to żebyś miał czym dzieci na wakacje wozić
Buziaczki żabulku
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Żabolku, pogromco wszelakiego "zła" drogowego... żebyś nadal dzielił i rządził na ulicach, a Twoja zielona strzała nigdy nie widziała dymu z rury przeciwnika
A tak na poważnie to wszystkiego najlepszego
Żeby Ci się spełniło wszystko czego tylko sobie zamarzysz
_________________ Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
Ja dzisiaj miałem szansę widzieć się z Żabolem osobiście.... kurde, wyszedł na ulicę ze swojego bloku i kopara mi opadła na glebę Dobrze, że machał do mnie, bo bym go pomylił z królem mafii sycylijskiej
Panie i panowie, Raptile w gajerze, spodnie w kant, koszula elegancka... krawacika nie pamiętam, ale to akurat drobiazg. Na górze koszula rozpięta, tak aby pokazać walory tej umięśnionej klaty... no normalnie dech mi zaprało
Zupełnie nie znani mi ludzie przechodzili obok i kłaniali się w pas
Tak jakby zazdrościli mi, że Raptile podał mi dłoń
A na koniec jak odjeżdżałem, do jego posesji weszła długonoga laska w towarzystwie jakiegoś bodyguarda
Panie Żabo... jeszcze raz wszystkiego najlepszego
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum