Wysłany: Nie Maj 06, 2012 20:19 Siemka wszystkim
Siema
Nazywam się Mateusz, lat 19. Mieszkam pod Wawą w miejscowości, gdzie "psy dupami szczekają, ale to szczegół
Przymierzam się do kupna mojego pierwszego auta, którym zawsze marzyłem by był Rover.
Mam budżet nie przekraczający 4 tysi, a więc może Bóg dopomoże i uda się coś fajnego trafić.
To na początek o mnie...
Pioneczka
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 20:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mieszkam pod Wawą w miejscowości, gdzie "psy dupami szczekają, ale to szczegół
Gdzie takie ciekawe zwierzątka macie?
Do 4 tysięcy to raczej tylko R200, bo dobrej R400 za 4tysiące raczej nie dostaniesz. Ale wszystkie niezbędne informacje i wskazówki przy kupnie są tu na forum, wystarczy poszukać i się zapoznać, potem zarzucić konkretną ofertę w konkretnym temacie i powierzchowne opinie można uzyskać.
Swiezak napisał/a:
Pioneczka
No siema
[ Dodano: Nie Maj 06, 2012 21:24 ]
No tak, w sumie nie zauważyłem że już dodałeś odpowiedni post w odpowiednim temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum