Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 126 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 09:54 [R400] Dziwne dźwięki z okolicy lewego koła...
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam, wracałem dzisiaj z Wrocławia i tuż przed wjazdem do mojego miasta coś mi strzeliło w Roverku, myślę, kur... już poszła opona, wychodzę - patrzę wszystko zdrowe. Jadę trochę rozpędzam się słyszę coś warczy, dodaję gazu, rozpędzam się, warczy głośniej, puściłem nogę z gazu na biegu i coś zaczyna ryczeć jak jakiś alternator wrzucam na luz, dźwięk ustaje. Gdy jadę na trzecim biegu, to trzeszczenie takie delikatne słyszę coś jakby przy lewym, przednim kole(dźwięk podobny jakby się włożyło kij w szprychy). Myślałem, że to coś z kołem, ale dziwi mnie to rozpędzanie auta i ten ryk po puszczeniu gazu, ale tylko na biegu.. Czy skrzynia się rozleciała? Znajomy mówił, że może przegub wewnętrzny?
[ Dodano: Wto Lip 03, 2012 10:54 ]
Może ktoś podpowie cokolwiek? Bo boję się tym jeździć...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 09:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum