Wysłany: Nie Maj 20, 2012 17:35 Dziwne rozszerzenie pliku
Czy spotkał się może ktoś z rozszerzeniem pliku .xils?
Sugerując się rozszerzeniem, pomyslałem, że to może jakiś plik pakietu office lub openoffice.
Niestety ani openoffice ani office 2007 tego nie otwiera.
Pytałem wujka google, ale chyba mało wie na ten temat.
Nazwa pliku to "pytania i odpowiedzi.xils", więc nie sądzę, że jest to plik dźwiękowy jak to sugerował wujek google.
Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 17:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Plik mam od koleżanki.
Niestety nie wiem jakego typu sa to dane.
Sugerując się nazwą domyslam się, że jest to albo rodzaj dokumentu tekstowego albo rodzaj tabeli.
A dane są w postaci tekstowej.
Nie wykluczam, że jest to tylko plik wsadowy do jakiego programu.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Zmiana rozszerzenia była pierwszą czynnością jaką zrobiłem
A co do XILS, mało prawdopodobne, aby to było to, ale sprawdzę za chwilę.
Właśnie wczytałem się w opis na stronie.To nie program, a plugin do programów muzycznych...
[ Dodano: Nie Maj 20, 2012 21:54 ]
I wszystko jasne.
Sugerując się XILS-3 jako pluginem muzycznym spróbowałem otworzyć plik w audacity.
Ten plik to nic innego jak mp3
Ktoś musiał poprostu zmienić rozszerzenie.
Dzięki wszystkim za pomoc w rozwiązaniu zagadki .
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum