Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Rozbierając dzisiaj dupkę mojego Roverka celem poprowadzenia nowych kabelków do głośników z tyłu, zauważyłem spawy... me pytanie brzmi, czy to jest robione przez kogoś z zewnątrz, czy w fabryce tak robili?
(czego ja się łudzę... ale spytam i tak).
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 22:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ok, mało treściwie się wyraziłem. Chodzi o spawy pod masą. Cieszę się, że to fabryczne... ciekawe tylko, czemu w tylu miejscach spawali
PS: Jeśli cały Rover jest tak wytrzymały, jak jego gałka od zmiany biegów, to ja jestem w siódmym niebie Dam wieczorem zdjęcie, jak wygląda moja gałka potraktowana piłką
Ok, mało treściwie się wyraziłem. Chodzi o spawy pod masą. Cieszę się, że to fabryczne... ciekawe tylko, czemu w tylu miejscach spawali
PS: Jeśli cały Rover jest tak wytrzymały, jak jego gałka od zmiany biegów, to ja jestem w siódmym niebie Dam wieczorem zdjęcie, jak wygląda moja gałka potraktowana piłką
Może to pozostałości z przeróbki Hondy Domani na Rovera HHR
U mnie jest tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum