Auto nostalgia 2012
Autor
Wiadomość
maniaq
Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 2417 Skąd: Solec / k. wawy MG ZS
Wysłany: Sob Cze 02, 2012 17:01 Auto nostalgia 2012
Dzis udalo mi sie na chwile podjechac na targi>>>>> Auto nostalgia - Warszawa ul. Marsa
Polecam, bo MG bylo reprezentowane na kilu wystawach, a i Mini klub polska zaprezentowal sie godnie
Bylo sporo klubow - Forza Italia, Mini, Stado baranow, Mercedes, Citroen, OKtany ... i wiele innych
Podpowiem, ze pierwsze wydanie magazynu OKtany bedzie do sciagniecia za free Zapowiada sie godnie Mieli GTRa na swoim stoisku
_________________.: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 02, 2012 17:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Glodzio
Dołączył: 19 Lut 2011 Posty: 69 Skąd: Warszawa/ Ryki Rover 400
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 18:52
maniaq , dużo było fiatów 125 wśród ofert sprzedaży? Chciałem się tam pojawić, jednakże szkoła i egzaminy mnie powstrzymały urok studiów zaocznych
_________________ mp3 kills vinyl industry
maniaq
Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 2417 Skąd: Solec / k. wawy MG ZS
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 23:03
Hmmm bylo ich sporo, ale ile na sprzedaz, ale sory nie wiem nawet orientacyjnie, czy jedne byl
Ale patrzac po kartkach za szybami to co 2 auto na targach bylo do sprzedazy bo to dlubia ludzie, co jak juz cos zzrobia, to szukaja nowego projektu
_________________.: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Wersja do druku Wersja do druku Dodaj temat do ulubionych