Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 22:32 10 czerwca 2012 TOR BIŁGORAJ
Witam!
Tak jak wcześniej pisałem, mamy w planach organizacje małej pojeżdżawki Termin to 10 czerwca 2012 (niedziela).
Prosiłbym o jakieś wstępne deklaracje, bo od ilości uczestników jest uzależniona cena a chciałbym poza samym torem coś dla Was jeszcze przygotować Kuba do tego załatwił chłopaków z Lemonade Studio ( http://www.youtube.com/wa...xtZwfRKdLPhYh_w ), którzy skręcili by jakiś miły klip
Do wypowiedzi zostałem zmuszony przez niejakiego MARKZO, ściganego w Rzeszowie listem gończym za rozboje 'czarnym' ZS'em .
Witam więc Panie i Panów.
Jak w temacie wyżej, organizujemy małą pojeżdżawkę na torze w Biłgoraju, która ma odbyć się w planowanym terminie 2 czerwca. Z pełną świadomością termin ten ustaliliśmy grubo do przodu, ponieważ zależy nam na jak największej frekwencji. Myślę, że warto zebrać się większą ekipą bo od tego uzależniona jest cena, tym bardziej, że razem z MARKZO chcielibyśmy wyróżnić najlepszych, najszybszych . Dodatkową ciekawą inicjatywą jest zaproszenie Panów z Lemonade Studio, którzy to upamiętnią całą zabawę w iście profesionalny sposób.
W koszta wliczymy: wstęp na tor, nagrody, posiłki, napoje.
Jeżeli macie jakieś pomysły co do organizacji, śmiało pisać. Jak się weźmiemy Wszyscy do roboty to wyjdzie to dobrze z kasą, a do tego dobrze się pobawimy.
Udało się Nam nawiązać rozmowy z pierwszymi sponsorami (gigantami rynku podkarpackiego ) tj.:
* wcześniej wymieniona firma Lemonade Studio www.lemonadestudio.pl
* firma PROMIX- profesionalne pranie / czyszczenie tapicerki samochodowej www.promix.rzeszow.pl
* fotografia i video filmowanie okolicznościowe www.marko.blazowa.net
Fajny tor A jak nawierzchnia? Bliższa radomskiemu czy lotnisku w Kazimierzu ?
Z_qbinton_R napisał/a:
Do wypowiedzi zostałem zmuszony przez niejakiego MARKZO, ściganego w Rzeszowie listem gończym za rozboje 'czarnym' ZS'em
W Warszawie też go szukają Zwłaszcza w okolicach Góry Kalwarii... podobno przestrzelił komuś kolano czy coś takiego
Z_qbinton_R napisał/a:
Witam więc Panie i Panów.
A no siemka
Z_qbinton_R napisał/a:
Z pełną świadomością termin ten ustaliliśmy grubo do przodu, ponieważ zależy nam na jak największej frekwencji.
Aż dziwne, że Markzo nie marudził Jak znał termin na ponad dwa miesiące o Zlocie, to było mu za późno Ale nie o tym tutaj
Z_qbinton_R napisał/a:
tym bardziej, że razem z MARKZO chcielibyśmy wyróżnić najlepszych, najszybszych .
Czyli Markzo i Kozik
Skontaktujcie się z MarioSe bo jest z Waszego rejonu, ale nie wiem czy aktywnie uczęszcza w życiu forum. Wiem jednak, że kilka razy na jakiś eventach występował swoim R75
Z_qbinton_R napisał/a:
W koszta wliczymy: wstęp na tor, nagrody, posiłki, napoje.
Podajcie cenę na pięć osób taką orientacyjną
Z_qbinton_R napisał/a:
Jeżeli macie jakieś pomysły co do organizacji, śmiało pisać. Jak się weźmiemy Wszyscy do roboty to wyjdzie to dobrze z kasą, a do tego dobrze się pobawimy.
A będziecie to robić cyklicznie czy jednorazowy wyczyn?
No bo pewnie po Zlocie ciężko będzie znaleźć czas i finans na te +/- 580 km, ale może we wrześniu? Tak żeby jeszcze było ciepło w miarę.
To największy sponsor
Ostatnio ufundował tyśka gdzieś w okolicach Góry Kalwarii właśnie
Dobra. Temat czas pośledzić, a jak więcej szczegółów będzie zwłaszcza cenowych to się zacząć określać. Może maniaq stary wariat pojedzie, to bym się z nim zabrał?
A jakie atrakcje będą dla tych co się nie ścigają
Pozdrówki.
Ps.
Tor wygląda na strasznie długi...
Macie jakieś fotki i filmy z niego?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tor wygląda na strasznie długi...
Macie jakieś fotki i filmy z niego?
Wszystko jest w tym co dał Markzo.
Tor ma jakieś 1150m więc bez tragedii. Są dłuższe
Ze słyszenia wiem że nawierzchnia nie jest zła (opinia z tamtego roku)
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
asfalt w bilgo trzyma niezle, nie zre opon nadmiernie
te 1100 metrow wydaje sie dlugo ale tak naprawde to jest pikus
aczkolwiek dzieki temu jest najdluzszym torem gokartowym w PL ( albo scisla czolowka )
miejscowka ogolnie fajna, polecam
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Aż dziwne, że Markzo nie marudził Jak znał termin na ponad dwa miesiące o Zlocie, to było mu za późno Ale nie o tym tutaj
jak miałem marudzić, skoro sami z Kubą wybieraliśmy termin? zresza pojeżdżawka to nie zlot
MaReK napisał/a:
Czyli Markzo i Kozik
a reszta to wielbłądy? Chłopaki gniotą konkretnie fury i mam nadzieje na zacieta rywalizacje i swietna zabawe
MaReK napisał/a:
Podajcie cenę na pięć osób taką orientacyjną
w przyszłym tygodniu postaramy sie ogarnac co trzeba
MaReK napisał/a:
A będziecie to robić cyklicznie czy jednorazowy wyczyn?
No bo pewnie po Zlocie ciężko będzie znaleźć czas i finans na te +/- 580 km, ale może we wrześniu? Tak żeby jeszcze było ciepło w miarę.
nie wiem, zobaczymy jak bedzie z frekwencja i jak sie ludziom to spodoba
MaReK napisał/a:
To największy sponsor
Ostatnio ufundował tyśka gdzieś w okolicach Góry Kalwarii właśnie
ciesze sie, ze mazoweicka ziema sie wzbogaciła
flapjck1 napisał/a:
asfalt w bilgo trzyma niezle, nie zre opon nadmiernie
te 1100 metrow wydaje sie dlugo ale tak naprawde to jest pikus
aczkolwiek dzieki temu jest najdluzszym torem gokartowym w PL ( albo scisla czolowka )
miejscowka ogolnie fajna, polecam
wpadaj Flap, fure przegonisz
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Czekam na ciut dokładniejsze info bo jednak mam ok. 4h drogi w jedną stronę więc muszę konkretnie zaplanować ten wyjazd.
Wiecie o której chcecie zaczynać tą pojeżdżawkę?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Witam!
Wstepnie padła kwota 120zł od auta, przy 10 samochodach. Jesli bedzie nas wiecej, koszta spadną w cene wliczony jest poczęstunek, napoje i nagrody dla zwycięzców Tor będzie wynajęty prawodpodobnie na cały dzień. Jeszcze negocjujemy cene, zeby cos z tej kwoty urwać kto jest chetny?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum