Wysłany: Pon Maj 14, 2012 18:56 [R200] Skrzynia biegów
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
witam
Pada mi skrzynia biegów i teraz parę pytań
Czy podejdą skrzynie od roverków serii 25,45,400,600 ? oczywiście diesle .
Czy bez problemu podejdzie skrzynia od r220 sdi ?
Czy może być skrzynia od anglika ?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 18:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jeśli założy skrzynię od sdi to i sprzęgło też może założyć
A skrzynia nie jest cały czas ta sama? Mówie o PG1, wydawało mi sie że skoro jest różnica wielkości sprzęgła to polega to na wielkości koła zamachowego lub otworów w nim pomiędzy tymi silnikami.
Witam ! Dołączę się do tematu, bo mi skrzynia też zaczyna siadać Mam roverka 1.4 8v '98. Czy podejdzie skrzynia z innych roverków ? np. 1.8 albo z 2.0 diesla ? A może z innych modelów lub roczników ? I chyba nie ma znaczenia ilość zaworów (8v, 16v) ?
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi bo w temacie skrzyni jestem kompletnie zielony
Witam ! Dołączę się do tematu, bo mi skrzynia też zaczyna siadać Mam roverka 1.4 8v '98. Czy podejdzie skrzynia z innych roverków ? np. 1.8 albo z 2.0 diesla ? A może z innych modelów lub roczników ? I chyba nie ma znaczenia ilość zaworów (8v, 16v) ?
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi bo w temacie skrzyni jestem kompletnie zielony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum