Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Z racji ze jestem tu nowy to witam wszystkim. Chce zamowic do mojego Rovera 400 alufelgi tylko nie wiem ktore beda najlepiej pasowac bo nie orientuje sie w odznaczeniach. Na allegro wyszukalem z rozstawem 4x 100 ale z takim ET jak jest w danych mojego Rovera nie moge znalezc, jak myslicie ktore beda najlepiej pasowac pod wzgledem wizualnym i cenowym.
Dekielki można bez problemu wymienić (jest nawet na Alle osobna kategoria z dekielkami) lub zamalować, zakleić.
Zwróć też uwagę, czy masz nakrętki z łbem sferycznym (oryginalne Rover) czy stożkowym, niby nic, ale x16 szt. robi już pewien koszt, który może wpłynąć na decyzję o zakupie.
Co do geometrii się nie wypowiadam, bo zwyczajnie nie wiem czy w 400 są takie same felgi jak w mojej 200.
Na allegro wyszukalem z rozstawem 4x 100 ale z takim ET jak jest w danych mojego Rovera nie moge znalezc, jak myslicie ktore beda najlepiej pasowac pod wzgledem wizualnym i cenowym.
Wizualnie mi najbardziej sie podobaja ostatnie.
co nie zmienia faktu ze prawie wszystkie dosc szerokie i niskie et wiec albo bedize na styk albo bedzie trzec
Jeżeli chodzi o wygląd, to alufelgi nr 6 lub 2.
Optymalne parametry to szerokość nie większa niż 7" a ET w przedziale 40-45mm i będzie Jeżeli chodzi o średnicę felgi to celowałbym w 16"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na allegro wyszukalem z rozstawem 4x 100 ale z takim ET jak jest w danych mojego Rovera nie moge znalezc, jak myslicie ktore beda najlepiej pasowac pod wzgledem wizualnym i cenowym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum