Postanowiliśmy zorganizować dwudniowego spota w naszych pięknych lokalnych górach - Sudetach .
Główną ideą jest pozwiedzenie okolic pomiędzy Wałbrzychem a Dzierżoniowem, oraz spotkanie w doborowym gronie Roverkowiczów .
Całą zabawę zaczynamy 7 lipca spotkaniem w Dzierżoniowie na parkingu przy Media Expert (wlot od strony Wrocławia) a potem razem już wszyscy pojedziemy dalej:
Przy dobrej pogodzie oczywiście jakiś grill lub ognisko. W razie niepogody w ośrodku są fajne duże pomieszczenia kuchenne gdzie można by zrobić jakąś dobra kolacje i posiedzieć przy dobrym piwku jakby nie było pogody. Mamy już wstępną rezerwację także jest dobrze.
Koszt noclegu myślę nie będzie wielki - ok max 35złoty za osobę.
Na drugi dzień w planach jest podjechać do Bielawy, jest tam sztuczny zalew z kąpieliskiem, oraz karting, szału nie ma ale jest dwa razy tańszy od tego we Wrocławiu .Całkiem niedaleko jest też fajna agroturystyka w Lasocinie "Cicha woda" z bardzo pysznym pstrągiem.
Szczegóły o której wyjazd, o której się spotykamy to myślę ze ustalimy sobie tutaj w wątku podczas dyskusji.
Pytanie odnośnie wyjazdu do mnie na PW lub do kolegi bociannielot
Dokładne informacje na temat noclegu, wcześniejszej rezerwacji i płatności będą podane później w zależności od ilości osób chętnych.
Lista:
1) kzrr + Ala (dwa dni)
2) ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 07:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja raczej wszystkie te atrakcje znam do znudzenia bo mieszkam nie daleko, ale jeżeli przybędziecie na moje tereny to na pewno do was przyjadę was poznać
Poza tym jeżeli lubicie turystykę podziemną mogę wam pokazać parę fajnych miejsc o których nie piszą w przewodniku turystycznym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum