Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 17:04
jest pryśnięty cały , patrz dolna osłona zderzaka jest złota a reszta pod progami i na zderzaku tylnym czarna , ale kolor spoko Tylko już jasny środek by się lepiej komponował - za duży miks moim zdaniem. No i czujnika deszczu nie ma, i nie widać co tam na przyciskach nad popielniczką, TC i co jeszcze ,bo rolety to nie ma i tempomatu tymbardziej. No i przebieg No Way nie możliwe te 170 tyś.
yhym moze zderzak mial jakas przygode i pozniej pomalowal calosc ? lub wymieniany, mowicie ze sie nie pchac w niego a jakby pod T4 podlaczyl? wyszlo by ?
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 20:07
Mi się wydaje że calutki był malowany ale to nie musi go przekreślać od razu. Jak masz możliwość i podoba Ci się to sprawdź go najlepiej pod T4, ale (KTS Bosch też sprawdzi Ci silnik) to od razu zobaczysz co z tym przebiegiem i resztą . Zobacz może podadzą Ci VIN to sobie sprawdzisz conieco .
Ostatnio zmieniony przez szpynior Pon Cze 18, 2012 20:14, w całości zmieniany 2 razy
sew87 ja mam blisko i jak chcesz z czujnikiem mogę podjechać i pomierzymy lakier
poza tym lusterka też malowane więc ktoś może poprawiał cały samochód, na czujniku lakieru wszystko pokaże, no oprócz zderzaków
Ostatnio zmieniony przez rafalmis1 Pon Cze 18, 2012 20:11, w całości zmieniany 1 raz
pewnie wziął ten samochód w rozliczeniu, bo jest na polskich blachach, ja jak kupowałem samochód, to miałem ochotę handlarzowi usta zakleić, jak ja mu mówię, że jest tak, a on oczywiście, że to nie prawda. Najgorzej jest z nim dyskutować, po prostu słuchać jednym uchem, a drugim wypuszczać, ponieważ nigdy handlarz prawdy nie powie, a jeszcze taki mętlik w głowie zrobi, że w końcu mu uwierzysz. Ja bardzo chętnie pomogę, jak coś to nawet w tygodniu, późno popołudniu mogę przyjechać i pomóc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
to to wiem ze handlarz mowi to co ja chce jutro zobacze go tak o na sucho i jak cos powiem ze sie zjawie z miernikiem i z T4 moze Tomiego z pilzna wyciagne i zobaczymy co powie ,chyba ze cos ukrywa ,kurde trudno szukac auta zeby byl w miare ok i to jeszcze 75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum