Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2005
Witam, mam następujący problem, w Roverze 200 znajomej, w którym chciałem wymienić przycisk klimatyzacji ( Niby banalna sprawa) sprawa się lekko pokomplikowała. Poprzedni właściciel juz ten guzik wymieniał, przez co nie jest on oryginalny, ma 3 piny, 2 przewody idą oosobno do dwóch diód ( w ogóle nie są zabudowane w guziku, czyli fuszera jak rzadko).
Moje pytanie jest następujące, czy znajdzie się ktoś kto rozebrał by panel i zrobił mi zdjęcie kolejności przewodów do kostki z tego guzika, lub ewentualnie jeśli ktoś posiada jakiś schemat tej instalacji? Ogólnie przewodów jest 5, nie chce metodą prób i błędów tego łączyć bo to jest bez sensu.
Z góry dziękuje za otrzymaną pomoc.
Ostatnio zmieniony przez wojt333k Pon Lip 09, 2012 08:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 09, 2012 08:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ciężko stwierdzić bo to nie moje auto, teoretycznie jest fabryczna. Ale ktoś tam nieźle kombinował. Potrzebna mi tylko kolejność przewodów do tej kostki i dalej już sam polece
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum