Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
witam.padła mi pompa rozdzielcza w roverku.założyłem dobrą z innego 620.czy mój roverek powinien odpalić czy nie?jeśli nie to co trzeba ustawić i jaki może być tego koszt?
_________________ DJAUGUST
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 15:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 14 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: silesia
Wysłany: Nie Cze 24, 2012 08:16
a przy zakladaniu wgl porownywales polozenie starej i nowej? to samo tyczy sie kola pasowego. mi normalnie odpalila i pomimo glosow na forum, ktore twierdzily, ze bez kompa nie da sie wymienic pompy, to zlozona "na oko" chodzi juz ponad rok jesli tobie nie odpalila, to albo nie jest dobra, albo przy zakladaniu olales jakikolwiek punkt odniesienia
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Nie Cze 24, 2012 08:20
Pewnie ze da sie zrobic ,ale na kompie było by z lepsza dokładnoscia
Jedynie gdzie mozna zgubic sie to przy zakładaniu kola na pompe ,nie wiem czemu nie chciało sie im zrobic w kole wyciecia na klin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum