Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2001
Nadszedł czas na wymiane miekkiego dachu, pleksa jest popekana, a na samym poszyciu sa dwie male dziurki, co prawda nie przecieka, ale kolor juz nie ten, wiec postanowilem zainwestowac w "nowy" na allegro znalazlem tylko jeden ktory mi odpowiada:
Tu pytanie do Was, gdzie moge kupic samo poszycie dachu razem z szybą, moze macie jakiegos w miare taniego dobrego dostawce, z gory dzieki. Chetnie kupie tez osłone na złożony dach bo moja gdzies sie zapodziala.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 27, 2012 11:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kiedyś jak miałem MX-5 też przez własną nie uwagę rozwaliłem plekse i myślałem o zmianie dachu, jednak pojechałem do tapicera który mi ładnie wszył nową, cena znacznie mniejsza niż za cały dach!
Hey też miałem problem z szybką raczej to plexi jest a więc kupiłem to http://allegro.pl/uniwers...2667481674.html a później pojechałem do tapicera wszystko wyszło około 230zł
Z racji tego iz nie znalazlem nigdzie bordowego dachu do mojego MGF, mam zamiar zakupic go w http://www.cabriotop.pl/ cena to 1900zł plus 300zl montaz. Ktos korzystał z ich usług?
A czy nie lepiej coś takiego:
Dach MGF
Zawsze to parę stówek taniej.
Ja osobiście już parę rzeczy kupowałem na e-Bayu i jestem zadowolony, szczególnie z cen. Rożne części nówki sztuki taniej niż w kraju, a już szczególnie niż używki z Allegro.
Cena konkurencyjna jesli mieszkał bym w UK. Cena dotyczy samego poszycia bez "szyby" oraz bez montazu. Gwarancja tylko na 12miesiecy, w Polsce dadzą mi na 5lat, ale jeśli chodzi o inne części, masz racje sam kupuje na ebayu.
Znaczy to, że razem z sekcją okienną. Co do montażu to niestety masz rację - Trzeba sobie jakoś poradzić.
Osobiście jeszcze nie mam potrzeby kupowania nowego dachu, ale gdyby do tego doszło to wybrałbym chyba właśnie tą opcję.
Na dzień dzisiejszy to jakieś 1400 z dostawą do Polski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum