Typ: TD4 Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
witam,
czy zakładał ktoś może takie tarcze INDIGLO do LR? : http://allegro.pl/moman-i...2250296096.html , potrzeba jeszcze jakiś inwerter kóry nie wiem czy bedę umiał samodzielnie podłączyć? (trudność-ingerencja w elektronike)
Kusi mnie ten zakup z dwóch powodów:
1. Ładny wygląd/świecenie (widziałem w innym samochodzie)
2. Czytelne informacje (km) i nie trzeba się tak skupiać aby dostrzec prędkość (Anglik)
Na koniec zapytam jeszcze o zdjęcie wskazówek...czy one zejdą łatwo czy lepiej kupić tarcze z większymi otworami i nie zdejmować ich?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 11:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kapral, ale wiesz, że jak je chcesz wstawić to musisz odkręcić stara tarcze A jak chcesz je odkręcić to musisz zdejmować wskazówki. A to nie takie proste.
Starych tarcz się nie ściąga i lepiej kupić te z większymi otworami, żeby nie ściągać wskazówek. Montowałem kiedyś takie tarcze w nissanie i niestety ściągnąłem wskazówki, a potem miałem duuuży problem ze skalibrowaniem licznika. Odkręcasz tylko śróbki ze starych tarcz, kładziesz na wierz indiglo i przykręcasz tymi śrubkami, podłączasz kable od tarcz do inwertera, inwerter do zasilania i gotowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum