Wysłany: Pon Lip 02, 2012 19:47 [MG ZT] Montaż radia a konsola środkowa.
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Panowie przymierzam się do zakupu MG ZT. Przeglądając ogłoszenia i zdjęcia samochodów (w tym zdjęć konsoli) nasunęła mi się wątpliwość dot. możliwości montaży standardowego radia samochodowego w poniższej konsoli. Ktoś z Was walczył już z takim przypadkiem
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 19:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Narazie zapytałem sprzedającego czy samochód jest wyposażony w zmieniarkę. Bo trochę lipa mieć tylko radio i odtwarzacz kasetowy. Ewentualny zakup stacji to byłaby melodia przyszłości
To dokupisz sobie zmieniarkę, ew. na allegro emulator zmieniarki - koszt. ok. 300 zł.
Masz panel jak czytnik kart w PC (karty SD, usb). Podłączasz do radia, następnie nagrywasz
na nośnik foldery od 1 do 6, a tam wrzucasz po 99 utworów w każdy.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
mam taki emulator i wiadomo, ze wygodniejszy niż oryginalna zmieniarka, jednakże czasami się zacina, a jak na pamięciówkę wrzucisz inny format niż MP3 to już nic nie zagra... więc urządzenie fajne, ale szkoda, że nie czyta formatów z ładniejszym dźwiękiem niż MP3
A teraz sprzedaję swojego roverka, żeby mieć na takie radio 2 Din
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum