Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Witam , potrzebuje informacji co do gum stabilizatora przód , a więc czy ktoś już wymieniał i kupował ?Mam zamiar naprawiać ale nigdzie nie ma informacji i części , czy może tylne są takie same jak przód ? czekam na info .
Ostatnio zmieniony przez rover200si Wto Lip 17, 2012 07:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 16, 2012 21:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za wyjaśnienie , widocznie trzeba będzie sprawdzić grubość stabilizatora i dobrać z innego auto , powiem ze pytałem w auto partnerze i intercarsie to nie mieli nic , myślę ze zastosuje poliuretanowe .
Firma z Rybnika mi dobiera z innego auta , podałem wymiary naszego auta więc sie dowiem z czego będzie pasować , ale cena 130 zł za poliuretanu z linka co podałem to ich nieźle scieło , tam gdzie mi sprawdzają mają po 27 zł za szt , zobaczymy na czym sie skończy , wole założyć poliuretanowe.
Wymiary :szerokość opaski 28mm więc guma bedzie szeroka ze 30 do 32 mm , wysokość gumy to jakies 43-45mm , otwór 19mm
Niestey nie maja nic , wiec szukam gdzie indziej
[ Dodano: Sro Lip 18, 2012 21:24 ]
Witam jednak u TomaTeam są ale trzeba o nie pytać , nie ma ich na stronie , ale telefonicznie też czy też mailowo idzie załatwić więc polecam , cena niska za gumy niecałe 17 zł za 1 szt
[ Dodano: Sob Lip 21, 2012 18:37 ]
Wszystko porobione ,ale temat zostawiam otwarty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum