Wysłany: Wto Lip 10, 2012 15:59 [r416 99r] problem z zawieszeniem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
witam. mam problem z zawieszeniem. bylem u mechanika i stwierdzil,ze musze wymienic wahacze. pukalo mi z przodu. wymienilem je 2 dni temu,owszem kierownica chodzi elegancko i przyczepnosc tez zyskalem,ale puka dalej..nie wiem co moze byc przyczyna.
[ Dodano: Wto Lip 10, 2012 16:59 ]
dodam jeszcze ze wahacze sa przednie gorne firmy 555
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 10, 2012 15:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sprawdź łączniki stabilizatora i możesz na zapas wymienić dolne sworznie wahaczy.
Dodatkowo sprawdź tulejki na dolnych wahaczach i masz kompletny remont zawieszenia
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
bylem dzisiaj u kolejnego mechanika.sprawdzil cale zawieszenie i powiedzial ze jest okej. poza peknieta oslona przeguba zewnetrz. zauwazyl tez ze jak rusza sie kierownica cos puka. stwierdzil,ze to koncowki kierownicze. czesci zamowilem jutro montaz.zobacze co z tego bedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum