Zależy, co jest pokrzywione. Za mało zdjęć aby wróżyć. Musiałbyś obejrzeć i policz sobie koszt potrzebnych części oraz robocizny (chyba że sam będziesz naprawiał). Na ramę pewnie też przydałoby się pojechać...
A pod maską nie ma żadnego silnika Hondy, tylko angielska seria L, która była onegdaj montowana w Civikach i Accordach
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 09:15
"silnik honda"
[ Dodano: Pią Lip 13, 2012 10:15 ]
mnie remont po przodzie wyniósł ok 4k ale zaraz potem padła pompa wtryskowa ok 2k, tu będzie jeszcze więcej, bo ja miałem błotnik cały - wyjdą Cię drożej lampy czy zderzak bo do MG jest mniej i automatycznie są droższe
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 09:18
A tam pompa... tam cała belka z tyłu przestawiona - koło leży - piernik wie jak to wygląda - bez płyty się nie obejdzie. Ja bym chyba się nie zdecydował - wyjdzie to sporo ale wiadomo wszystko się da... Szkoda czasu chyba Panie kolego... Przekoszone to auto ostro
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 28 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 15, 2012 17:36
Auto jest poskładane, aby wyglądało, że niewiele mu się zadziało. Tak naprawdę auto może być krzywe. Do tego jeśli mi się dobrze wydaje, to fotele ma jakieś inne (nie ZRowe), w związku z tym, może domniemywać, że nie tylko w tym miejscu auto może być zdekompletowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum