hm, ja bym sugerował zamiast oklejać auto stickerami, pomalował elementy tak, żeby przypominało to całość, a nie tak jak u Ciebie z prawej strony drzwi w różnych odcieniach, z lewej strony przedni błotnik matowy, okolice nad szybami bocznymi matowe a dach błyszczący...
Ja to mówię na tak wyglądające auta, że ledwo się kupy trzymają, ale ten może się trzyma trochę mocniej
stickery też mi się nie podobają ale każdy ma inny gust każdy w inny sposób chce zaznaczać swoją indywidualność
[ Dodano: Pon Lut 27, 2012 16:14 ]
ja osobiście mając sreberko to listwy boczne, lusterka i lotkę bym w kolor machnął
to czerwone z przodu też bym na czarno machnął albo na srebrno bo wygląda jakby się kurczak tam roztrzaskał i kolor został
Kozik, lotka klamki i listwy beda w sreberku tylko na ciepliejszy okres czekam bo malowanie w takiej temp to nie ma sesu ... a grill idzie cały do przeróbki wycinany bedzie znaczek i siatka czarna ...
[ Dodano: Pon Lut 27, 2012 16:38 ] Remigiusz, ale to nie diesel ... na nastepnym spocie zobaczysz ze nie wyglada to najgorzej ....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
leszczu, to było głupota wiem bije sie w głowe teraz ... znalazłem takiego Roverka na You Tube i jakos spodobało mi sie to a potem ... efekt inny ale mysle ze jakos to ogarne i to z biegiem czasu zmieni wyglad
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
leszczu, to było głupota wiem bije sie w głowe teraz ... znalazłem takiego Roverka na You Tube i jakos spodobało mi sie to a potem ... efekt inny ale mysle ze jakos to ogarne i to z biegiem czasu zmieni wyglad
tasior214, niektóre elementy bym pomalował na czarno skoro są czerwone a niektóre okleił jakąś folią, zobaczysz jak to jest u mnie i jak u Tunersa, on poszedł po bandzie bardziej niż Ty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum