Wysłany: Nie Lip 29, 2012 11:57 [R420] Wąż wodny (trójnik) i komputer
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam.
Mam pewne 2 pytania. Jako, że w kwestii motoryzacji jestem kompletnym laikiem, chciałbym zapytać, czy przewód wodny (konkretnie trójnik) w R420 da się jakoś zawulkanizować, ewentualnie gdzie można go dokupić (przeszukałem allegro i inne portale tego typu i znalazłem jedną sztukę)? Otóż, wąż z niewiadomych przyczyn pękł na łączeniu i leje się woda.
Kolejna rzecz, uszkodzeniu uległ komputer, MSB 100580, czy jest to właściwy model komputera do R420 2.0 SDi? A może powinien to być model MSB 100680 lub jeszcze inny?
POMOCY!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 29, 2012 11:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na allegro znajdz kogos co sprzedaje samochod na czesci i napisz do niego. jka ktos sprzedaje caly samochod to nie wystawia aukcji na wszystkie czesci. sam kiedys wymienialem ten trojnik i tak wlasnie go znalazlem. placilem 45zl
A czy mogę mieć jakąś pewność czy dotychczas miałem właściwy? w którymś poście na forum czytałem, że komputery w wersjach z IC i bez IC różnią się kolorami wtyczek, mogło być coś kombinowane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum