Cieszy mnie, że odkąd MG zostało wskrzeszone coraz częściej się o nim mówi i coraz częściej w wydźwięku pozytywnym. Oby tak dalej.
PS. Swoja drogą chyba trzebaby albo otworzyć nowy dział na forum z nowinkami ze świata MG. Część z takich informacji mogłaby potem pojawiać się na stronie głównej. Myślę, że taki news jak ten powyżej również na to zasługuje. Ewentualnie mógłby być dział pt. "R i MG w prasie" albo na głównej albo na forum.
maniaq, czy piękne to kwestia gustu a jak to z konceptami najczęściej wywołuje dość skrajne odczucia Najważniejsze, że ktoś to zauważa i że coś się dzieje. Często z konceptami jest tak, że go troszeczkę "uludowią", żeby był znośniejszy dla szerszego grona. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.
xROnx, jeśli pójdą za ciosem i powstanie Icon SVR To ja jestem chętny...
http://www.youtube.com/watch?v=IM81mUssFzY
"It´s like putting makeup on a pig" najlepszy komentarz a co do MG, to IMHO niestety ale za mocno produkcyjne auta odbiegaja od niektorych pomyslow... bo wcinaja sie ksiegowi ma byc wtedy dla wsyztskich i tanio
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Osobiście, jak dla mnie fajny na pewno chciałbym mieć go w swojej stajni
Podoba mi się retro przód samochodu
Ciekawy jestem jak zostanie rozwiążana deska roździelcza, bo ta prezentowana na koncepcie jest mega futurystyczna... coś czuję, że nie dadzą rady zrobić coś takiego w wersji produkcyjnej...
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Za czasów żywota Rover/MG też miało bardzo ładne wizje i bardzo ładne samochody koncepcyjne, ale moim zdaniem to tak jakby zaproponować komuś wykwintne dania na obiad, a w rzeczywistości podać przypalone ziemniaki.
Dlaczego w ogóle wypuszczają takie nieprodukcyjne auta? skoro koncern ma wizję i się spodoba to powinni ją wypuścić na szerszą skalę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum