Wysłany: Nie Lip 15, 2012 20:52 Czarne tablice rejestracyjne
Witam wszystkich!
Na początek - gratuluję przystępnego i estetycznego forum!
No, ale przyjedźmy do rzeczy. Kilka miesięcy założyłem stronę ...
www.naczarnych.ubf.pl
... skupiającą zdjęcia pojazdów zarejestrowanych właśnie na polskich, czarnych tablicach rejestracyjnych. Może w Waszych archiwach znajdują się jakieś zdjęcia pasujące tematyką do mojej galerii?
Dlaczego piszę tutaj? Na Waszym forum? Otóż najbardziej zależałoby mi na Roverach, konkretnie modelu 75. Widok bardzo rzadki, jak dotąd udało mi się "pozyskać" tylko jedną sztukę.
Pozdrawiam serdecznie!
Ostatnio zmieniony przez wnusiu94 Pon Lip 16, 2012 21:14, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 15, 2012 20:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ciężko będzie trafić na 75 na czarnych blachach bo albo by ktoś musiał kupić w salonie albo dawno dawno temu sprowadzić (co chyba graniczyło z cudem) a 75 kupiona w salonie kosztowała pewnie masę kasy...
Widuje często 400 hatchback'a z czarnymi blachami
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
ja na miejscu autora strony zamiast celowac w samochody z 99 lub 2000, szukalbym bardziej takich z lat 80 i poczatki 90, co oznaczaloby ze maja jednego wlasciciela przez 30 lat (ewentualnie byl kiedys sprzedany w tej samej miescinie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum