Nie chce sie kłócić z starszym użytkownikiem który ma większe doświadczenie, ale mój ojciec miał bmw E39 3.0 diesel i teraz ma e61 2.5 diesel i wszędzie proste końcówki. W E39 zrobił sam prostą a w E61 już była 2 rurka seryjnie i żadnych problemów... Sam już nie wiem.
Będę musiał to sprawdzić, czy mocno kopci, itp. Ze względu optycznego jaką końcówke byś polecał ? 2rurkę czy jednak płaską ? Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale nie umiem się zdecydować.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Sie 04, 2012 11:15
Ja bym w życiu do R nie wstawił dwururki - to mi się już z WT kojarzy pojedyńczą bym wstawił, jak chcesz to wspawaj nawet wielką jak cholera ale ani płaska ładnie nie będzie wyglądać ani dwururka to jednak Twoje auto i uszanuję Twój wybór jakikolwiek by nie był
O widzisz, bardzo mi pomogłeś bo mogłem sobie zobaczyć jak to bedzie wyglądało. No nic, zmierze ile mam miejsca w wycięciu zderzaka i będę coś szukał ale nie wiem jakie kupić, 60 czy 70 a może jeszcze jakieś inne. Będę musiał podjechać i przymierzyć żeby nie była za duża
Też myślę że dwururka będzie źle wyglądać. Bociannielot ja mam płaska i myślę że fajnie wygląda bo akurat pasuje do wycięcia w zderzaku http://forum.roverki.eu/g...d&image_id=3769
P.S. na zdjęciu tak dobrze nie wygląda jak w realu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum