Wysłany: Pią Sie 03, 2012 15:51 [R400] Odklejająca się tapicerka
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam nie wiem czy ten temat już się przewina przez forum. mam problem z wiecznie odlkejajaca się tapicerka na drzwiach. materiał już zakupem klej tapicerski też już jest. zna ktoś jakieś sprawdzone sposoby przyklejenia na nowo tapicerki chodzi mi głównie o miejsce przy uchwycie zamykania drzwi tam jest górka czy trzeba jakoś naciągnął materiał jak tak to w jaki sposób żeby materiał ładnie przyległ do drzwi.
Jakieś pomysły ?
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pią Sie 03, 2012 16:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 15:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja kupiłem bezbarwny klej szewski i najpierw przykleiłem jedną stronę w dołku, a potem jak już tamo trzymało doklejałem resztę. Klej nie zrobił plam i wszystko trzyma jak trzeba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum