Wysłany: Pon Sie 06, 2012 19:00 [r75] zdanie starego akumulatora przy zakupie nowego
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
mam takie nurtujące pytanie. ostatnio kupowałem akumulator do skody i nie musiałem zdawac starego, a teraz kiedy mam do wymiany w moim R to musze oczywisciezdac, wszyscy sprzedwcy powołują sie na przepisy ze chodzi o utylizacji i ze trzeba zdac stary a jak nie to trzeba zapłacic 30zł ale ja sam bym go sobie sprzedał bo kazdy złomowiec mi go przyjmie i to nawet po 1zł za kilo wiec zaoszczesził bym troche grosze bo jednak nowy aku kosztuje, a nurtuje mnie jakie przepisy bądz rozporzadzenia to regulują??? przez co jeden nie chce akumulatora na wymanę a inny wymga
_________________ kupiłem, pojeździłem, popsułem, naprawiłem..... i to wszystko dzięki wam:):)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 06, 2012 19:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak w przepisach jest, bo kiedyś to sprawdzałem... ja też raz musiałem zdać a raz nie... ogólnie jestem zwolennikiem zostawiania aku, bo zazwyczaj jeszcze trochę działa i albo jest prąd na działce albo jak znalazł do odpalania czy krótkich tras do jakiegoś grata mojego:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum