Wysłany: Nie Sie 05, 2012 14:56 Rover 75 radio fabryczne, kaseciak ... jak to zmienić ?
Witam ... jestem przyszłym właścicielem rovera 75 2.0 V6 , niestety w modelu którym jestem zainteresowany jest seryjne radio kaseciakowe no i tak naprawde to jest problem ponieważ nie wiem jak sobie z tym poradzić ... a tylko to jest powodem że nie stoi juz u mnie na parkingu .... mam nadzieje ze klubowicze i fani tego pięknego auta mi doradzą Jak zmienić na płyciaka ... moze jakaś zmieniarka ... ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 14:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 19:11 Re: Rover 75 radio fabryczne, kaseciak ... jak to zmienić ?
Poolu napisał/a:
Witam ... jestem przyszłym właścicielem rovera 75 2.0 V6 , niestety w modelu którym jestem zainteresowany jest seryjne radio kaseciakowe no i tak naprawde to jest problem ponieważ nie wiem jak sobie z tym poradzić ... a tylko to jest powodem że nie stoi juz u mnie na parkingu .... mam nadzieje ze klubowicze i fani tego pięknego auta mi doradzą Jak zmienić na płyciaka ... moze jakaś zmieniarka ... ?
zajrzyj najpierw do schowka czy nie ma w nim zmieniarki alpine
_________________ "bo gdybym zginął to opiekuj się moją rodziną..."
czyli nie jest kłopotem szybka zmiana tego "kaseciaka" ... ok w takim razie kupuje i pokombinuje ... dzięki
[ Dodano: Pon Wrz 17, 2012 14:46 ]
no i problem mam radio 2 din jvc KW-XR611 , po demontażu fabrycznego radia zastałem 2 wtyczki białą i niebieską. Oczywiście nie pasującą do radia ... no i teraz moje pytanie co powinienem zrobić by zmienić radio ?? Dodam że posiadam zaślepkę 2 din czy trzeba znaleźć kabelek "przejściówkę" ? nie wiem i licze na waszą wiedze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum