Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 60 Skąd: z dzikiego wschodu
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 20:22 [R416] nie chce odpalic
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
witam,
mam taki problem, wróciłem z pracy i auto zachowywało sie normalnie, po czym po jakichś 3 godzinach próbowałem bo odpalic i nic, rozrusznik kreci tak jak zawsze komputer dzial bo po przekreceniu kluczyja wydaje normalny dzwiek, gasnie kontrolka od ABS- u a kontrolna od oleju i ladowania gasnie przy rozruchu, tylko podczas rozruchu nie podnosi sie wskazowka od obrotów silnika. No i nie moze zagadac... mam przejechane 58 tys km na pasku rozrzadu, czy moze pasek pęknąć?? a moze pompka paliwowa siadła bo jezdza na gazie. ma ktos jakis pomysł??
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 20:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 60 Skąd: z dzikiego wschodu
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 20:35
ciężko powiedzieć bo pali a raczej próbuje normalnie, próbowałem kilka razy palic i za kazdym razem czy to jeszcze przed awaria czy teraz dzwiek jest taki sam...
[ Dodano: Czw Sie 09, 2012 21:35 ]
a co do gazu to nie mam niestety funkcji odpalania na LPG, automatycznie na benzyne przełącza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum