Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam, mam takie pytanie dzisiaj zabrałem sie za zrobienie pompy klimy a dokladnie wymieniałem wniej łozysko.
Otóż chce uruchomic klime no to musze kupic dwie rurki bo poprzedni wlasciel je poprzecinał nieznam powodu no i teraz probem z zasilaniem do pompy powino dochodzic zasilanie a ja tam niemam no i moje pytanie skąd je wziąć
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 31, 2012 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Wto Lip 31, 2012 20:24
A masz oryginalnie wyłącznik klimy i moduł przekaźników sterujących klimatyzacją?
Jeśli tak to z modułu powinien wychodzić czerwony przewód do kompresora. Złącze C173 pin nr 2.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam kolegów znów mam problem z klima wymieniełem pompe klimy bo niedawala cisnienia no to zmieniłem na nowa pojechałem dziś nabic klime no i psikus nabili mi 550gczynika no i niechłodzi sterownik niezałacza klimy czy to wina czujnika w osuszaczu? dodam ze miałem problem tez z wiatrakami chłodnicy okazalo sie ze kable które sa pod schowkem pasazera jeden kabel sie odłączył czy to tez moze byc przyczyna ze nie dziala klima?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum